Over ons

Een team van drie gerenommeerde bouwbedrijven

De verduurzaamheidsvraag is erg groot en vergt een efficiënte goed uitgewerkte aanpak. Door de krachten te bundelen hebben wij met ons teams duurzaamheidsconcepten uitgewerkt, welke wij met onze eigen zelfopgeleide vaklieden uitstekend kunnen uitvoeren. Vanuit onze ervaringen met uitvoeren, maar ook beheren kunnen wij de kwaliteit leveren die u wenst. Denkend in Total Cost of Ownership en beheer conform de NEN 2767, is de kwaliteit van onze werkzaamheden voor u geborgd.

Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Muddebouw is een echt familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in Groot Rotterdam en de Krimpenerwaard. Muddebouw is een multidisciplinair bedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Met onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series produceren en leveren. Muddebouw levert maatwerk en de levertijden zijn kort.

De lijnen zijn kort en daarom is Muddebouw in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen. Als corporatie aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. De werkwijze van Muddebouw is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Meerbouw Rotterdam is al jarenlang uw professionele partner op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie richt zich op het realiseren van uiteenlopende projecten in verschillende sectoren binnen de zakelijke markt. Meerbouw Rotterdam is actief in Midden- en West Nederland. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Meerbouw Rotterdam streeft naar continuïteit en een optimaal resultaat.

Meerbouw Rotterdam heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderhoud, restauratie, renovatie en nieuwbouw. Alles bij Meerbouw Rotterdam wordt uitgevoerd met verduurzaming in het achterhoofd.

Gedurende 58 jaar heeft Huizer Bouw zich ontwikkeld tot een stabiele onderneming met een sterke en betrouwbare reputatie bij haar vaste opdrachtgevers. Huizer Bouw richt zich met name op onderhouds- en renovatieprojecten op het gebied van de  vastgoedzorg. Woningbouwverenigingen, overheidsopdrachtgevers en vastgoedbeleggers behoren tot hun dagelijkse opdrachtgevers. Door een platte organisatie en korte communicatielijnen slaagt Huizer Bouw er dagelijks in hun opdrachtgevers te ontzorgen bij hun vastgoedonderhoud. Wij beschikken over de flexibiliteit van een kleine onderneming met de slagkracht van een grote onderneming.

Huizer Bouw heeft zich gespecialiseerd op het gebied van renovatie, groot onderhoud en contractonderhoud. In deze segmenten wil Huizer Bouw zich iedere dag voor hun opdrachtgevers verder verbeteren met als resultaat een stabiele beheersbare groei.

Benieuwd wat ons team voor u kan betekenen?

Menu